Asbjørn Elazar

Asbjørn Elazar

Mit navn er Asbjørn Elazar.

Jeg er uddannet Cand. Med Vet. I 1983

Jeg har smådyrsklinik i Nykøbing på Mors og på Landtingvej ved Vinderup.

Min karriere startede med tre år på Tilst dyrehospital fra 1983-86

I 1986 startede jeg hos Nykøbing Mors Dyreklinik, hvor jeg siden 1988 har været medejer af klinikken. På klinikken servicerede vi alle slags dyr så jeg har en bred erfaring i blandet praksis, suppleret med speciale som svinefagdyrlæge.

Siden november 2014 har jeg haft større fokus på smådyr og er selv i klinikken i Nykøbing hver eftermiddag og i Vinderup efter aftale.

Har du brug for behandling til dine smådyr i Nykøbing, kan du enten aftale en tid med mig, eller blot dukke op i åben konsultation hver eftermiddag mandag – fredag kl. 15-17.  Jeg har telefontid mellem 8 og 9 om morgenen.

På klinikken i Vinderup er der kun åbent efter aftale.

5
4

Mine faste dyr er i fokus 

Min praksis er i høj grad baseret på et samarbejde med faste klienter, som jeg ser jævnligt så jeg kan følge dyrenes udvikling.

Mine kerneværdier er tillid, god rådgivning, stabilitet og tryghed.

Jeg koncentrerer mig om dyrlægearbejdet og handler derfor ikke med medicin eller tilbehør til dyr.

Jeg tilser dine dyr og udskriver recepter. Din medicin kan du dernæst købe til dagspris på apoteker over hele landet.

”For mig er det vigtigt at være ansvarlig over for mine klienters dyr og at skabe tryghed for dyrenes ejere. Det kan jeg gøre ved at kende mine klienter og deres dyr rigtig godt. Jeg følger dyrene fra de dukker op i klinikken første gang, måske for at blive chippet, og jeg tilser dem gennem et helt liv—og er med helt til den sidste dag.  Det handler om tryghed hele vejen.

Det giver en stor tryghed for ejerne at de altid kan komme i kontakt med mig. Vi samarbejder om at skabe de bedste levevilkår for deres dyr hele dyrets liv.”

       – Asbjørn

CAT_7993 kopier

Kontakt mig

Jeg træffes på telefonen døgnet rundt af kernekunder og kan kontaktes af andre klienter. Her vil jeg rådgive dig i telefonen og er det umuligt for mig at træffe dig, videresendes du til dyrehospitalet.

Jeg kan tilbyde besøg i hjemmet for mine faste klienter i det tilfælde et dyr skal aflives eller tilses på stedet. På den måde er der ro og tryghed omkring besøget.

Jeg glæder mig til at se dig og dine dyr på Nykøbing dyreklinik eller klinikken på Landtingvej i Vinderup.

40 11 82 04
elazar@pc.dk

Klinikken Vinderup

Landtingvej 33, 7830 Vinderup

Som noget helt nyt er Asbjørn ved at opsætte klinik i Vinderup. Klinikken vil holde åbent en dag i ugen eller ud fra aftale.

8 kopier
2

Klinikken Nykøbing

Grønlandsvej 2, 7900 Nykøbing Mors

Klinikken i Nykøbing er her størstedelen af vores arbejde finder sted. Her er der mulighed for at foretage operationer af smådyr samt lave andre former for sundhedstjek af dine dyr.

Besøg hos dig

Jeg kan tilbyde besøg i hjemmet for mine faste klienter i det tilfælde et dyr skal aflives eller tilses på stedet. På den måde er der ro og tryghed omkring besøget.

Det er også muligt at køre ud til din private adresse mod gebyr, så frem hjemmeadressen er inden for fornuftig afstand.

12